• 1396/03/06 - 10:12
  • 38
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بازدید رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان از بیمارستان در حال احداث منطقه نیروگاه

رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان گفت: اجرای طرح های عمرانی و ساخت مراکز درمانی و بیمارستانی از جمله اقدامات ارزشمند دانشگاه است که نماد بارز مدیریت جهادی است.

رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان گفت: اجرای طرح های عمرانی و ساخت مراکز درمانی و بیمارستانی از جمله اقدامات ارزشمند دانشگاه است که نماد بارز مدیریت جهادی است.

مهندس سید حسن رضوی در بازدید از بیمارستان در دست احداث منطقه نیروگاه قم گفت: دولت در سطح کشور در خصوص پرداختن به موضوع بهداشتی و درمانی اقدامات عظیمی در راستای طرح تحول نظام سلامت انجام داده که متاسفانه به خوبی بیان نشده است.
وی عنوان داشت: چون کار برای مردم است و رضایت خداوند را هم کار برای مردم در بر خواهد داشت، بسیار مهم است و از این رو باید همواره در راستای اینگونه خدمات کوشید.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان قم با اشاره به خدمات صورت گرفته در دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: دکتر ایرانی خواه رئیس دانشگاه و مجموعه همکاران ایشان با یک کار جهادی در راستای توسعه پروژه های عمرانی اقدام می کنند که از خدمات آنها قدردانی می کنیم.
مهندس رضوی افزود: در طی این مدت به میزان 90 سال گذشته تعداد تخت های بیمارستانی افزایش یافته که این نشان دهنده ظرفیت خدمات رسانی در استان در حوزه سلامت است.
وی به احداث بیمارستان منطقه نیروگاه اشاره کرد و گفت: این منطقه از نظر بافت جمعیت یک منطقه پر تراکم به شمار می رود و از این رو اتمام این بیمارستان در اولویت برنامه های دولت قرار گرفته و استان نیز وظیفه خود می داند که به اتمام هر چه سریعتر آن کمک کند.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان قم بیان داشت: ما آماده کمک رسانی برای اتمام هر چه زودتر این بیمارستان و رفع مشکلات آن هستیم و امیدواریم که تا هفته دولت به بهره برداری رسیده و به مردم هدیه داده شود.
دکتر ایرانی خواه رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم نیز در این بازدید ضمن قدردانی از حمایت های رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان قم گفت: مهندس رضوی یک نعمت برای قم به شمار می روند و با حضور ایشان در این مجموعه بخشی از مشکلات سر راه احداث بیمارستان برطرف شد.
شایان ذکر است بیمارستان منطقه نیروگاه با 172 تخت در حال احداث است که با پیگیری های انجام شده تا نیمه نخست امسال به بهره برداری می رسد. برای احداث این بیمارستان که مراحل نهایی تکمیل را سپری می کند، تاکنون 450 میلیارد ریال هزینه شده است.
احداث این مرکز درمانی از سال 89 آغاز شد، ولی به دلیل مشکلات اعتباری تا سال 93 متوقف بود که با تامین بودجه در حال حاضر 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
این بیمارستان 15 هزار متر مربع فضای درمانی دارد و در هفت طبقه در حال ساخت لسا که دارای بخش های جراحی عمومی، داخلی، نوزادان، زنان و زایمان، اورژانس، درمانگاه و بخش های پاراکلینیکی مثل داروخانه و تصویربرداری است.



 

  • گروه خبری : اخبار معاونت توسعه
  • کد خبر : 26897
کلمات کلیدی