• 1393/12/17 - 07:57
  • 31
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آشنایی کارشناسان تغذیه دانشگاه با اصول تجهیز و راه اندازی آشپزخانه های بیمارستانی و صنعتی

کارشناسان تغذیه دانشگاه در بازدید از آشپزخانه های بیمارستانی و صنعتی با نحوه اجرای چند منویی بودن غذای بیمار و پرسنل و کاربرد تجهیزات به روز پخت غذا درآشپزخانه آشنا شدند.

کارشناسان تغذیه دانشگاه در بازدید از آشپزخانه های بیمارستانی و صنعتی با نحوه اجرای چند منویی بودن غذای بیمار و پرسنل و کاربرد تجهیزات به روز پخت غذا درآشپزخانه آشنا شدند.
در این بازدید یک روزه که از واحد تغذیه مرکز قلب شهید رجایی تهران، کترینگ هواپیمایی قشم و کارخانه پرشیا استیل با حضور خانم ها راموز، فتحی و خبازیان و آقایان جمال نیک، باقریان کارشناسان تغذیه ایزدی، کامکار و شهید بهشتی و همچنین آقایان صادقی و صالح مسئول تاسیسات و کارپرداز مرکز الزهرا و عبدالحی کارشناس مسئول تغذیه دانشگاه صورت گرفت، کارشناسان مربوطه از نزدیک در جریان نحوه اجرای چند منویی بودن غذای بیمار و پرسنل و همچنین کاربرد تجهیزات به روز پخت غذا درآشپزخانه قرار گرفتند.
نحوه استقرار و چینش نیروها در آشپزخانه و بخش ها، چگونگی مشاوره غذایی برای هر بیمار و استخراج آمار و مراحل تهیه و توزیع غذا از زمان ورود مواد اولیه به آشپزخانه تا تحویل غذا به گروه هدف  و نظافت محیط و شستشوی ظروف از جمله مواردی بود که مسوولان واحد تغذیه مرکز قلب شهید رجایی تهران و کترینگ هواپیمایی قشم به توضیح و تبیین آن پرداختند.
عبدالحی کارشناس مسئول تغذیه دانشگاه پس از بازید از این دو مرکز گفت: استفاده از تجهیزات مناسب علاوه بر مصرف کمتر انرژی، سرعت پخت غذا را بالا برده و ضمن حفظ ریز مغذی های مواد غذایی کیفیت بهتری را در غذای آماده مصرف ایجاد می کند.
وی افزود: کاربرد این تجهزات درکاهش دمای محل پخت نیز اثر بسزایی دارد و باعث راحتی بیشتر پرسنل هنگام طبخ غذا می شود.
کارشناسان تغذیه دانشگاه همچنین در ادامه از مراحل مختلف تولید محصولات کارخانه پرشیا استیل بازدید کردند.






























  • گروه خبری : اخبار امور عمومی
  • کد خبر : 18672
کلمات کلیدی