• 1393/11/08 - 14:11
گفتگو

گفتگوی کوتاه با آقاي عظيم حسن زاده تركماني

گفتگویی کوتاه و صمیمی با آقاي عظيم حسن زاده تركماني در آخرین ساعات قبل از بازنشستگی

بسمه تعالی

امروز سه شنبه مورخ 7/11/93 آخرین روز کاری آقای عظيم حسن زاده تركماني یکی از همکاران پرتلاش، صمیمی و دوست داشتنی معاونت توسعه است؛ قرار است تا ساعاتی دیگر طی مراسمی در محل دفتر معاونت توسعه از 30 سال خدمات صادقانه ایشان تقدیر شود آخرین محل کاری ایشان در دانشگاه علوم پزشکی قم، بایگانی پرسنلی می باشد بر آن شدیم تا گفنگویی کوتاه و مکتوب با ایشان انجام دهیم تا نکاتی از تجربیات ایشان اندوخته باشیم آقای حسن زاده که از همکاران بسیار با اخلاق و متواضع بودند با کوتاهترین جوابها به گفتگوی ما پاسخ دادند. با آرزوی اینکه این همکار خوب و ارزشمندمان سالیان سال با تندرسی و سلامتی کامل همچنان منشاء خیر و برکات باشند توجه شما همکاران عزیز را به این گفتگو جلب می نمائیم.

سایت توسعه:

جناب آقای حسن زاده ضمن عرض تبریک به جنابعالی بخاطر 30 سال خدمات صادقانه و اتمام موفق دوران خدمت استخدامی، به عنوان اولین سؤال بفرمائید حال که این دوران خدمت را با موفقیت  به پایان رساندید چه حس و حالی دارید؟

بنده حس بسيار خوبي دارم از اينكه خداوند توفيق 30 سال خدمت به بنده دادند و با سرافرازي توانستم به كمك خداوند اين 30 سال را به اتمام برسانم تنها ناراحتي بنده، دوري از حضور همكاران بسيار صميمي دوست داشتني مي باشد .

سایت توسعه:

دوست داشتید چه کارهایی در این مدت انجام شود که امکان آن فراهم نشد؟

دوست داشتم كه تحصيلات خودم را بالا ببرم و دوست داشتم كه بايگاني الكترونيكي شود كه متاسفانه نشد .

سایت توسعه:

از خاطرات تلخ و شیرین خود حد اقل یک مورد را برای استفاده همکاران بیان کنید.

از خاطرات شيرينم اينكه من قبل از انتقال به شهر مقدس قم كه قصد انتقال به آن را داشتم آمدم قم و از جلوي دانشگاه رد مي شدم يك لحظه با خود گفتم آيا مي شود كه من انتقال بگيرم و در اين دانشگاه مشغول بكار شوم كه خوشبختانه این اتفاق افتاد و بنده بعد از انتقالي در همين دانشگاه مشغول شدم و در خدمت دوستان بسيار عزيز تا آخر بودم .

با توجه به تجارت دوران خدمت از نظر شما چه مواردی در جهت اصلاح سیستم

اداری و ارائه بهتر خدمات به مردم عزیز لازم است رعایت شود؟

تكريم ارباب رجوع و برخورد خوب با مراجعه كننده  و انتقال

تجربيات ارزشمند به همكاران ديگر و راهنمايي درست آنان

به راه درست و پرهيـز از بداخلاقــي و حسادت و توقع بيجا

به نظر بنده بهترين گزينه هائی است كه بايد رعايت شود .

سایت توسعه:

آیا توصیه ای به مدیران و مسئولین دانشگاه دارید؟

بنده در آن حد نيستم كه توصيه داشته باشم لذا خواهش

بنـده از مسـئولين محتـــرم اينكه به كارمندان كم درآمد و

قشر آسيب پذير بيشتر توجه شود تا هم خدا و هم خلق

خدا راضي باشند.

و به عنوان آخرین سؤال اگر به همکاران و کارمندان عزیز نیز

توصیه ای دارید بفرمائید؟

خواهش بنده از كارمندان اين است كه وقـت اداري را

مراعات كنند و در حضور و غياب و در برخــورد با ارباب

رجــوع كمال خويشـتن داري را رعايت كنند و كاري كه

انجام مي دهند خدا را هم در نظر داشته باشند و خدا

را بالاي سر خود حاضر و ناظر ببينند .

سایت توسعه:

اگر نکته دیگری لازم می دانید كه گفته شود بیان فرمائید.

بنده در خاتمه براي همه همكاران عزيز آرزوي سلامتي و خدمت صادقانه و موفقيت روز افزون را از خداوند خواهانم .

سایت توسعه نیز به نمایندگی از همه همکاران توسعه برای جنابعالی آرزی سلامتی و تندرستی در تمام مراحل زندگی را دارد.

• گروه خبری : اخبار معاونت توسعه,اخبار منابع انسانی