• 1402/11/16 - 13:30
سومین جشنواره مدیریت دانش

فراخوان سومین جشنواره مدیریت دانش و پیشنهادات دانشگاه علوم پزشکی قم لغایت 1402/11/30

فراخوان جشنواره مدیریت دانش و پیشنهادات

با عنایت به به اهمیت دانش و به اشتراک‌گذاری و تسهیم آن و نظر به فواید مدیریت دانش برای سازمان از جمله 1. ارتقاء خلاقیت و نوآوری در سازمان 2. کمک به فرایندهای تصمیم‌گیری، برنامه‌ریزی، تجزیه و تحلیل 3. به جریان درآوردن نیرویی پویا در سازمان و 4. حذف دوباره‌کاری‌ها و چرخه‌های زائد و کاهش هزینه‌های سازمان می‌شود که آن را به سمت جلو حرکت می‌دهد؛ لذا مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری در نظر دارد سومین جشنواره مدیریت دانش و پیشنهادات دانشگاه را با هدف به حداکثر رساندن دانش جمعی کارکنان با امکان ثبت تجربه و پیشنهاد به صورت گروهی و انفرادی برگزار نماید.

بدینوسیله از کلیه همکاران گرامی دعوت می‌گردد از تاریخ 1402/11/21 لغایت تاریخ 1402/11/30 نسبت به ثبت تجارب و پیشنهادهای خود در محورهای زیر، در سامانه مدیریت دانش به آدرس km.behdasht.gov.ir اقدام نمایند.

محورهای جشنواره:

• جوانی جمعیت و برنامه سلامت باروری و طرح‌های تشویقی
  • بهره‌وری در حوزه سلامت(کاهش هزینه‌ها، ارتقا کیفیت ارائه خدمات، افزایش رضایمتندی گیرندگان خدمت و افزایش درآمد)
  • اصلاح فرآیندها در جهت افزایش رضایتمندی گیرندگان خدمت
  • ارتقاء کارایی از طریق بهبود فرآیندها
  • فناوری‌های نوین و الکترونیک(فناوری سلامت و کارآفرین، فناوری سلامت و جهش تولید، محصولات فناور سلامت محور)
  • مدیریت سبز(منابع انرژی، آب، پسماندها و ....)
  • سایر تجارب مرتبط با حوزه سلامت

امتیازات جشنواره :

• امتیاز در ارتقاء رتبه به عالی
  • امتیاز در ارزیابی عملکرد سالیانه
  • ارائه گواهی و تقدیرنامه