• 1396/04/08 - 09:27

ضرورت معرفی دستاوردهای دانشگاه در جشنواره عمران سلامت

جلسه هماهنگی و برنامه ریزی حضور دانشگاه علوم پزشکی قم در جشنواره عمران سلامت برگزار شد.

در این جلسه که با حضور معاونان توسعه مدیریت و منابع، درمان و مدیران بودجه، پشتیبانی، توسعه منابع فیزیکی و امور عمرانی و کارشناسان روابط عمومی برگزار شد، در خصوص نحوه حضور این دانشگاه در جشنواره عمران سلامت بحث و تبادل نظر شد.
دکتر اکرمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این جلسه با تاکید بر ضرورت معرفی دستاوردهای دانشگاه در حوزه عمرانی و درمانی از سال 92 تاکنون افزود: باید به بکارگیری شیوه های مختلف هنری و اطلاع رسانی توسعه و پیشرفت نظام سلامت در استان بویژه در زمینه احداث و تکمیل بیمارستان ها و مراکز و بخش های درمانی مورد نیاز به بازدید کنندگان این نمایشگاه ارائه شود.
همچنین در این جلسه وظایف هر یک از اعضاء جهت برپایی غرفه دانشگاه علوم پزشکی قم تعیین و اقدامات مورد نیاز برنامه ریزی شد.
جشنواره عمران سلامت 17 تیرماه در تهران برگزار می شود.