• 1400/12/18 - 12:57

سرپرست مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی قم منصوب شد

طی ابلاغی از سوی سرپرست ریاست دانشگاه علوم پزشکی قم مرتضی نوریانی به عنوان سرپرست مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی این دانشگاه منصوب شد.

طی ابلاغی از سوی سرپرست ریاست دانشگاه علوم پزشکی قم آقای مرتضی نوریانی به عنوان سرپرست مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی این دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی قم ، دکتر مهدی مصری سرپرست ریاست دانشگاه ضمن تشکراز  آقای محمد رضایی پور، مدیر اسبق امور پشتیبانی و رفاهی، آقای مرتضی نوریانی را به عنوان سرپرست  مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی قم منصوب کرد.

در بخشی از این ابلاغ آمده است: ضمن تقدیر و تشکر از جناب آقای محمد رضایی پور در طول دوران تصدی مسئولیت، نظر به تعهد، درایت و تجربیات جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست مدیریت امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه منصوب می گردید تا با همکاری و هماهنگی دیگر مدیران محترم نسبت به پیگیری امور اقدام نمایید.

• گروه خبری : اسلاید شو,اخبار رفاهی و پشتیبانی