• 1391/10/02 - 08:36

تعدادی از مدیران و کارکنان دانشگاه مورد تجلیل واقع شدند.

طی مراسمی یا حضور مسئولین دانشگاه از تعدادی مدیران و کارکنان موفق دانشگاه علوم پزشکی قم تجلیل شد.

طی مراسمی که روز یکشنبه مورخ 26/9/91 در سالن شهید مطهری این دانشگاه برگزار شد، از تعدادی مدیران و کارکنان موفق دانشگاه علوم پزشکی قم تجلیل شد.

در این مراسم با اهدا لوح سپاس از 15 مدیر و کارمند موفق این دانشگاه که در راستای خدمت رسانی در بخش های مختلف ستادی، بهداشتی و درمانی اقدامات شایسته ای انجام داده بودند، قدردانی شد.

آقای دکتر حجازی ریاست محترم دانشگاه طی سخنرانی در این مراسم با اشاره به حجم فعالیت ها و خدمات دانشگاه علوم پزشکی قم بویژه در مناسبت ها و ایام مختلف سال گفت: بسیاری از کارکنان این دانشگاه در رده های مختلف در این ایام با رویی گشاده و احساس وظیفه در صحنه حاضر شده و به خدمت رسانی پرداختند.