• 1395/12/22 - 11:10

تصویب دستورالعمل جامع خدمات رفاهی و ورزشی کارکنان وزارت بهداشت

چهاردهمین همایش مدیران امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه های علوم پزشکی و سازمان های وابسته وزارت بهداشت برگزار شد.

دکتر مصطفی پریدار قائم مقام معاونت توسعه و مدیر کل امور پشتیبانی و رفاهی در این همایش از تلاش ها و زحمات بی دریغ مدیران امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در سال جاری و در اجرای طرح ها و برنامه های دولت یازدهم در نظام سلامت کشور قدردانی کرد.
 وی همچنین به تاکید و توجه ویژه مقام عالی وزارت بهداشت و معاون توسعه این وزارتخانه  به مقوله رفاه و ورزش کارکنان اشاره کرد و از تصویب دستورالعمل جامع خدمات رفاهی و ورزشی کارکنان در هیئت امنای مشترک دانشگاه ها و ابلاغ آن به تمامی دانشگاه ها خبر داد.
قائم مقام معاونت توسعه و مدیر کل امور پشتیبانی و رفاهی افزود: این دستورالعمل با مشارکت دانشگاه های علوم پزشکی مختلف ذیل آیین نامه اداری استخدامی تدوین و تصویب شد .
دکتر پریدار ادامه داد: این دستورالعمل دستاوردی بزرگ در جهت تکریم و افزایش نشاط و انگیزه کلیه کارکنان و بازنشستگان است.
وی همچنین توجه به مقوله سلامت و درمان کارکنان را خواسته ویژه وزیر بهداشت دانست و گفت: ارائه تخفیف ویژه فرانشیز و حتی درمان رایگان کارکنان در سطح بیمارستان های دولتی و اجرای پایش سلامت کارکنان با توجه به مفاد دستورالعمل خدمات رفاهی و ورزشی از حداقل امتیاز کارکنان مجموعه نظام سلامت کشور است که متاسفانه تاکنون از این امتیاز بی بهره بوده اند و امیدواریم در سال آینده شاهد تحقق آن باشیم.
در این جلسه برخی مدیران امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه های علوم پزشکی گزارشی از اقدامات انجام شده بیان کردند.
همچنین در این همایش آقای دکتر خاکی به تدریس و آموزش مدیریت بهره وری پرداخت.

• گروه خبری : اخبار معاونت توسعه,اخبار امور عمومی