• 1394/10/03 - 11:51

تشكيل اولين جلسه كارگروه توسعه مديريت

اولين جلسه كارگروه توسعه مديريت دانشگاه، روز چهارشنبه مورخ 02/10/1394 در دفتر معاونت توسعه مديريت و منابع با حضور اعضاء تشكيل گرديد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

در ابتداي جلسه جناب آقاي دكتر اكرمي معاون محترم توسعه مديريت و منابع و دبير كارگروه در خصوص اهميت و جايگاه كارگروه توسعه مديريت سخناني را ايراد نمودند. سپس جناب آقاي سيار مدير محترم نوسازي و تحول اداري دانشگاه به ساختار كارگروه و كميته هاي تخصصي آن اشاره و پيشنهاد تصويب «شيوه نامه اجرايي كارگروه توسعه مديريت» را مطرح نمودند و مقرر گرديد پس از اظهار نظر اعضاء در خصوص شيوه نامه اجرايي، در جلسه آتي كارگروه در خصوص آن تصميم گيري و به تصويب برسد. همچنين در مورد فرايند تدوين برنامه راهبردي 1400-1395 دانشگاه و برنامه عملياتي سال 1395 بحث و تبادل نظر شد و مقرر گرديد فرايند تدوين برنامه راهبردي و عملياتي در اسرع وقت انجام پذيرد.

• گروه خبری : اخبار معاونت توسعه,اخبار تحول
  • کد خبر : 21945