• 1396/05/14 - 08:15

برگزاری آزمون پذیرش بهورز قراردادی

آزمون پذیرش بهورز قراردادی دانشگاه علوم پزشکی قم در مورخ 1396/05/13 با حضور 70 نفر داوطلب برگزار گردید.

مدیر منابع انسانی و دبیر کمیته آزمون دانشگاه علوم پزشکی قم اعلام نمودند:

آزمون پذیرش بهورز قراردادی دانشگاه علوم پزشکی قم در مورخه 1396/05/13 در مجتمع آموزشی دانشگاه با حضور 70 نفر شرکت کننده برگزار گردید که  تعداد 18 نفر از طریق امتحان عمومی ، تخصصی و مصاحبه پذیرش خواهند شد و از این تعداد 6 نفر مرد و 12 نفر زن خواهند بود.

پذیرفته شدگان بمدت دو سال دوره آموزشی بهورزی را طی خواهند نمود سپس در محل جغرافیایی که پذیرفته شده اند به خدمت مشغول خواهند شد.

غلامحسین حیدری اعلام نمودند :

فهرست پذیرفته شدگان اولیه تا سه برابر تعداد مورد نیاز ظرف دو هفته پس از آزمون کتبی جهت انجام مصاحبه ، پس از تایید کمیته آزمون ، در سایت دانشگاه اعلام خواهد شد.

از میان شرکت کنندگان تا سه برابر ظرفیت مورد نیاز به ترتیب اولویت های مقرر قانونی و نمرات فضلی انتخاب و جهت انجام مصاحبه به کمیته مصاحبه معرفی تا پس از انجام مصاحبه نسبت به انتخاب 2 برابر ظرفیت مورد نیاز (اصلی و ذخیره) براساس مجموع نمرات کتبی و مصاحبه اقدام و به هسته گزینش معرفی می گردند.

لیست نهایی پذیرفته شدگان پس از تایید صلاحیت عمومی توسط هسته گزینش دانشگاه اعلام می گردد.

تصاویر آزمون پذیرش بهورز قراردادی

• گروه خبری : اخبار منابع انسانی