• 1395/04/14 - 08:14

بررسی وضعیت عمرانی پروژه های ورزشی دانشگاه علوم پزشکی قم

وضعیت پروژه های عمرانی ورزشی دانشگاه علوم پزشکی قم با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان و معاونان دانشگاه علوم پزشکی قم بررسی شد.

با حضور حسن عابدی مدیرکل ورزش و جوانان استان قم،  دکتر اکرمی معاون توسعه مدیریت و منابع  و دکتر حکیم الهی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی قم وضعیت عمرانی پروژه های ورزشی این دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.
در این بازدید فرايند تکميل پروژه های ورزشی که توسط دانشگاه علوم پزشکی قم در حال ساخت است مورد بررسی قرار گرفت.
شایان ذکر است دانشگاه علوم پزشکی قم در مجموعه پردیس دانشگاهی در حال احداث سالن ورزشی چند منظوره برای استفاده دانشجویان است.