• 1393/11/30 - 14:20
با هدف انجام زیرساختهای لازم در واحدهای تابعه صورت گرفت:

بررسی دستور العمل پرداخت مبتنی بر عملکرد پزشکان و غیر پزشکان

بررسی دستور العمل پرداخت مبتنی بر عملکرد پزشکان و غیرپزشکان شاغل در بیمارستانها با هدف انجام زیرساختهای لازم در واحدهای تابعه انجام شد.

جلسه ای صبح روز پنجشنبه مورخ 30/11/1393 در ساعت 10:30با حضور مدیرمالی ، معاون و جمعی از رؤسا و پرسنل ادارات مالی ستاد دانشگاه و رؤسای مالی واحدهای تابعه در سالن شهید احدی دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد.

مهمترین هدف از برگزاری این جلسه بررسی ، نحوه اجرا و ایجاد زیرساختهای لازم  جهت اجرای هر چه بهتر دستورالعمل پرداخت مبتنی بر عملکرد پزشکان و غیرپزشکان شاغل در واحدهای درمانی تابعه ابلاغی از سوی وزارت بهداشت و درمان بود که توسط مدیریت مالی دانشگاه ارائه شد.

لازم به ذکر است از موارد مطرح شده که مدیریت مالی دانشگاه علوم پزشکی قم بر آن تاکید داشت ،محاسبه درآمدهای ناخالص و خالص بخش های درمانی واحدهای تابعه ، تغییر در سیستم HIS جهت گزارش گیری و همچنین تفکیک پرسنل بخش ها جهت محاسبه اضافه کار بود که به صورت کامل و جامع توضیحات لازم از طرف وی به حاضران در جسه داده شد.

• گروه خبری : اخبار معاونت توسعه,اخیار امور مالی