• 1394/11/29 - 12:32

بررسی تفاهم نامه عملیاتی بودجه سال آینده مدیریت امور عمومی دانشگاه

جلسه برنامه ریزی و تفاهم نامه عملیاتی بودجه سال آینده واحدهای زیر مجموعه مدیریت امور عمومی برگزار شد.

در این جلسه که مسوولان و کارشناسان اداره خدمات، رفاهی، مالی، تدارکات، دبیرخانه، تاسیسات، نقلیه و آقای احمدی مدیر امور عمومی دانشگاه حضور داشتند، برنامه عملیاتی و بودجه مورد نیاز هر یک واحدهای مربوطه بررسی و تصمیم لازم جهت اجرا در سال آینده اتخاذ شد.
پیش بینی بودجه مورد نیاز در راستای تامین و ارائه تسهیلات رفاهی، خدماتی، توسعه امکانات و تجهیزات پشتیبانی از جمله موارد مطرح شده در این جلسه بود که در پایان میزان بودجه پیش نهادی به تفکیک هر یک از واحد ها بررسی و تعیین شد.
پس از ارائه برنامه عملیاتی هر یک از واحدها، حوزه مدیریت بودجه و نوسازی و تحول اداری باید تا 15 اسفند تفاهم نامه برنامه عملیاتی سال 1395 دانشگاه را به سرانجام برسانند و سپس در سامانه مربوطه ثبت شود.
بودجه سال 1395 دانشگاه به همراه برنامه عملیاتی جهت تصویب به هیئت امناء دانشگاه ارسال می شود.

• گروه خبری : اخبار معاونت توسعه,اخبار امور عمومی