• 1393/10/13 - 09:06
مديريت بودجه اعلام كرد:

بازديد رياست محترم امور اجتماعي معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رياست محترم جمهوري از پروژه هاي تملك دارايي سرمايه اي دانشگاه علوم پزشكي قم

در تاريخ 25/09/93 با حضور رياست محترم امور اجتماعي معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رياست محترم جمهوري و هيات همراه از مجموعه هاي در حال احداث دانشگاه علوم پزشكي قم بازديد به عمل آمد.

در تاريخ 25/09/93 رياست محترم امور اجتماعي معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري جناب آقاي مهندس نوري و هيات همراه شامل معاون هزينه اي سركار خانم احمدزاده و معاون عمراني جناب آقاي مهندس حسيني با همراهی معاون محترم توسعه جناب آقای دکتر اکرمی و مدیران فنی و بودجه دانشگاه، از پروژه هاي در حال احداث دانشگاه شامل بيمارستان نيروگاه، بيمارستان فرقاني، دانشكده پرستاري و مامايي و خوابگاه خواهران بازديد نموده و ضمن تشكر از فعاليتهاي دانشگاه، نفطه نظراتي نيز درخصوص لزوم تسريع در پيشرفت فيزيكي پروژه ها و توجه به كاربرد معماري اسلامي و ايراني بيان نمودند.

.همچنين با حضور در بيمارستان شهيد بهشتي، در خصوص نحوه خدمات رساني به مردم سطح استان نيز بازديد به عمل آمده و نسبت به وضعیت موجود ابراز رضايتمندي نمودند.

.

..