• 1397/05/17 - 10:45

اهمیت توجه به آموزش های کاربردی برای کارکنان

ارائه آموزش های کاربردی و هدفمند و متناسب با نیازهای مختلف دانشگاه باید برای کارکنان طراحی و اجرا شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم در دیدار مدیر و کارکنان مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری با اشاره نقش آموزشهای ضمن خدمت کارکنان در ارتقاء بهره وری و بهبود اجرای فرآیندهای مختلف گفت: ارائه آموزش های کاربردی و هدفمند و متناسب با نیازهای دانشگاه باید برای کارکنان طراحی و اجرا شود.
دکتر علی اصغر اکرمی با تقدیر از فعالیت ها واقدامات کارکنان مجموعه معاونت توسعه علی رغم کاهش تعداد نیروها افزود: با همت و تلاش همکاران در حوزه های مختلف این معاونت روند اجرای طرح ها و برنامه ها با شتاب مناسب پیگیری و عملیاتی می شود.
وی اقدامات دانشگاه در خصوص اجرای برنامه عملیاتی را خوب ارزیابی و بر ضرورت پایش مستمر و مستند سازی برنامه ها تاکید کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه محدودیت مربوط به فضای فیزیکی را از جمله درخواست های  بخش های مختلف ستاد دانشگاه برشمرد و گفت: باید با تغییر در برخی ساختارها و واگذاری بخشی از امور به مراکز و واحدهای تابعه از فضای موجود بهترین استفاده صورت گیرد.
در این جلسه حاضرین به طرح برخی مسائل و مشکلات و دیدگاه های خود در حوزه توسعه سازمان و تحول اداری پرداختند.

• گروه خبری : اخبار معاونت توسعه,اخبار تحول