• 1393/08/07 - 09:52

کسب رتبه اول رابطین آماری دانشگاه توسط آقاي مهدي هاشم پور

آقاي مهدي هاشم پور همکار اداره کارگزینی، موفق به کسب رتبه اول رابطین آماری دانشگاه در سال 1393 و تقدیر نامه از ریاست محترم دانشگاه شد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

آقاي مهدي هاشم پور همکار اداره کارگزینی، موفق به کسب رتبه اول در ارزیابی رابطین آماری دانشگاه در سال 1393 و تقدیر نامه از ریاست محترم دانشگاه شد.

طی مراسمی که به مناسبت روز آمار و برنامه ريزي در محل سالن شهید مطهری دانشگاه برگزار شد با حضور  رياست محترم دانشگاه جناب آقاي دكتر ايراني خواه و و معاونین محترم توسعه و درمان و تعدادی از مسئولين محترم دیگر دانشگاه رابطین آماری برتر دانشگاه در سال 1393 معرفی و از آنان تقدير شد. در این مراسم آقاي مهدي هاشم پور رابط آماري معاونت توسعه مديريت و منابع با كسب رتبه اول در سطح دانشگاه علوم پزشكي معرفي و مورد تقدیر ریاست محترم دانشگاه قرار گرفت .

• گروه خبری :