• 1394/01/25 - 09:19
با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم :

چهارمین جلسه کارگروه توزیع درآمد اختصاصی برگزار شد

چهارمین جلسه کارگروه توزیع درآمد اختصاصی با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ،معاونین و جمعی از مدیران ستادی و واحدهای درمانی تابعه برگزار شد

چهارمین جلسه کارگروه توزیع درآمد اختصاصی دانشگاه در مورخه 20/1/94 با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی قم، معاونین ،جمعی از مدیران ستادی و رؤسای مراکز آموزشی درمانی در سالن جلسات شهید مطهری برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر خوشگفتار مسئول دبیر خانه کارگروه ، گزارشی از برگزاری جلسه آموزشی ویدیو کنفرانس با حضور مدیران ستادی و مراکز ارائه نمود.

در ادامه معاون محترم آموزشی معیارهای پیشنهادی برای ارزیابی کیفیت و کمیت آموزش اعضا هیئت علمی را ارائه نمود که مورد تصویب گارگروه قرار گرفت.

همچنین مباحث مختلفی در خصوص نحوه اجرای پرداخت مبتنی بر عملکرد و نحوه ثبت اطلاعات در نرم افزار قاصدک مورد بحث و بررسی قرار گرفت که جلسه با تصویب شش مصوبه پایان یافت.

• گروه خبری : اخبار معاونت توسعه,اخیار امور مالی
  • کد خبر : 19064