• 1393/09/01 - 09:11

نشست مشترک اداره حقوقی با مسئولین بیمارستان نکوئی

اولین جلسه نشست مشترک اداره امور حقوقی، قراردادها و املاک دانشگاه با مسئولین مرکز آموزشی درمانی نکوئی بمنظور افزایش تعاملات و بررسی راهکارهای تسریع و ارتقاء سطح انجام امور مرتبط برگزار شد.

اولین جلسه نشست مشترک اداره امور حقوقی، قراردادها و املاک دانشگاه با واحدهای تابعه که با هدف افزایش تعاملات و بررسی مشکلات و مسائل و ارائه راهکارهای اجرائی مربوطه توسط اداره حقوقی طراحی شده است روز سه شنبه مورخ 27/8/1393 در محل بیمارستان نکوئی با حضور مسئولین بیمارستان و این اداره برگزار گردید. در این نشست که با استقبال و همراهی بسیار خوب مسئولین بیمارستان همراه بود مسائل مختلف مورد نظر طرفین مورد بررسی قرار گرفت.

به شرح ذیل به مواردی از مسائل مطرح و بررسی شده اشاره میگردد:

1-        1- درخواست ادامه جلسات مشترک و افزایش تعاملات برای رفع مشکلات.

2-        2- بررسی وظایف و نحوه پیگیری امور توسط رابط حقوقی مرکز و ابراز رضایت و از فعالیت های ایشان.

3         3- واحد فیزیوتراپی مرکز و راهکارهای توسعه واحد و چگونگی ادامه فعالیت یا تعیین پیمانکار جدید.

4         4- موضوع واحدهای واگذار شده و  تقویت نظارت بر این واحدها.

5-        5-  موضوع چگونگی امضاء قراردادهای مربوط به معاملات کوچک و راهکارهای تسریع امور در این زمینه.

6-        6-  ...

• گروه خبری : اخبار حقوقی