• 1395/06/16 - 08:11

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم خبر داد

بهره برداری از بیمارستان فرقانی در آینده نزدیک/اضافه شدن 520 تخت با راه اندازی بیمارستان های فرقانی و نیروگاه

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم بیان داشت: برای احداث این بیمارستان اعتبار عمرانی دولت جوابگو نبود و دانشگاه علوم پزشکی قم به عنوان اولین دانشگاه برای تکمیل این بیمارستان از تسهیلات بانکی برای اتمام پروژه استفاده کرد.

دکتر علی اصغر اکرمی امروز در مراسم جشن روز کارمند طی سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر ابراز داشت: همواره سعی کرده ایم تا در این معاونت با برنامه های رفاهی و معیشتی برای کارمندان، فضای پویایی و نشاط را ایجاد کرده تا کارمندان بتوانند با روحیه هر چه مطلوب تر خدمت مردم باشند.
وی عنوان داشت: ارائه آموزش ضمن خدمت نیز از دیگر خدمات ارائه شده به کارمندان است تا بتوانند از این طریق علاوه بر به روز کردن اطلاعات و دانش خود در به کار گیری آن در کارها تلاش کنند.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم به راه اندازی مجموعه پردیس دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی قم اشاره کرد و گفت: فاز نخست این مجموعه تکمیل و به معاونت های آموزش و دانشجویی فرهنگی واگذار شد و امیدواریم بتوانیم در فازهای بعدی نیز تلاش کنیم.
دکتر اکرمی بیان داشت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته 520 نفر با برگزاری آزمون به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی قم افزوده خواهند شد تا از این طریق بتوانیم مشکلات کمبود نیرو در بخش های مختلف درمانی، آموزشی و بهداشتی را برطرف کنیم.
وی در ادامه به پروژه های در دست اجرای دانشگاه علوم پزشکی قم اشاره کرد و گفت: یکی از این پروژه ها بیمارستان فرقانی است که در آینده نه چندان دور به بهره برداری می رسد.
دکتر اکرمی گفت: بیمارستان نیروگاه نیز تا پایان امسال به بهره برداری می رسد که با راه اندازی این دو بیمارستان 520 تخت به تخت های بیمارستانی استان اضافه خواهد شد.
وی احداث ساختمان اورژانس هوایی رامورد اشاره قرار داد و گفت: این ساختمان برای نخستین بار در کشور در حال احداث است که با توجه به فعالیت چشمگیر اورژانس 115 قم احداث این ساختمان برای حضور بالگرد ضروری بود.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم به احداث بیمارستان امیرالمومنین(ع) اشاره کرد و گفت: احداث این بیمارستان نیز با سرعت در حال انجام است که ظرف 18 ماه سابقه چنین پیشرفتی در کشور نبوده است.

• گروه خبری : اسلاید شو