• 1394/06/02 - 10:09
مدیریت بودجه اعلام کرد:

مبادله موافقتنامه های ملی طرح های تملک دارایی های سرمایه ای سال 1394 دانشگاه علوم پزشکی قم با سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور

اطلاعات مربوط به موافقتنامه های ملی طرح های تملک دارایی های سرمایه ای سال 1394 دانشگاه علوم پزشکی قم جهت مبادله با سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در سامانه مبادله موافقتنامه ثبت گردید.

با استناد به قانون برنامه پنجم توسعه کشور و در راستای مبادله موافقتنامه های طرحهای تملک دارایی سرمایه ای ملی، آمار و اطلاعات موردنیاز توسط مدیریت برنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد از مراکز و واحدهای زیرمجموعه جمع آوری و با استفاده از بستر اینترنت در سامانه مبادله موافقتنامه ثبت گردید.

موافقتنامه های طرحهای تملک دارایی سرمایه ای ملی مشتمل بر اهداف طرح، شرح عملیات، اعتبارات مصوب، پیشرفت فیزیکی و مشخصات فنی موردنیاز می باشد.

لازم به ذکر است طرحهای تملک دارایی سرمایه ای ملی دانشگاه علوم پزشکی قم در بخش بهداشت و درمان شامل:1. تکمیل بیمارستان فرقانی قم 2. احداث بیمارستان نیروگاه قم 3. تعمیرات اساسی بیمارستانها 4. بهبود استاندارد تجهیزات بیمارستانها می باشد.

1. تعمیرات اساسی و تامین تجهیزات و ماشین آلات 2. تامین فضاهای آموزشی و کمک آموزشی (احداث دانشکده پرستاری و مامایی، احداث خوابگاه خواهران و محوطه سازی) از طرحهای ملی تملک دارایی سرمایه ای در بخش آموزش عالی می باشد.

• گروه خبری : اخبار بودجه
  • کد خبر : 20621