• 1394/09/28 - 07:58

صدور ابلاغ اعضاي كميته مديريت عملكرد

ابلاغ اعضاي كميته مديريت عملكرد از سوي رئيس محترم دانشگاه علوم پزشكي خدمات بهداشتي درماني استان قم صادر شد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

در راستاي طراحي ساز و كارهاي مناسب براي اجرايي نمودن سياست هاي كلي نظام اداري ابلاغي مقام معظم رهبري و نقشه راه اصلاح نظام اداري، كميته مديريت عملكرد در دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني استان قم تشكيل و ابلاغ اعضاي آن از سوي رئيس محترم دانشگاه جناب آقاي دكتر ايراني خواه صادر شد. اين كميته به منظور اجراي برنامه هشتم نقشه راه اصلاح نظام اداري (نظارت و ارزيابي) و فصل يازدهم قانون مديريت خدمات كشوري و اجراي ارزيابي عملكرد سالانه واحدهاي سازماني و دستگاه­ها تشكيل شده است.

در اين كميته جناب آقاي دكتر اكرمي معاون محترم توسعه مديريت و منابع دانشگاه به عنوان نايب رئيس، جناب آقاي ابوالقاسم سيار مدير محترم نوسازي و تحول اداري به عنوان دبير كميته و آقايان غلامحسين حيدري، كريم نظري، دكتر محمد ميلاني، مهندس عباس نصرآبادي، دكتر هادي عبداللهي، عزت الله براتي، مهندس محمد سليمي امرود و هادي حميدي پارسا به عنوان عضو حضور دارند.

• گروه خبری : اخبار معاونت توسعه,اخبار تحول