• 1394/09/28 - 07:55

صدور ابلاغ اعضاي كميته ساختار و فناوري هاي مديريتي

ابلاغ اعضاي كميته ساختار و فناوري هاي مديريتي از سوي رئيس محترم دانشگاه علوم پزشكي خدمات بهداشتي درماني استان قم صادر شد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

به منظور طراحي ساز و كارهاي مناسب براي اجرايي نمودن سياست هاي كلي نظام اداري ابلاغي مقام معظم رهبري و نقشه راه اصلاح نظام اداري و همچنين فراهم نمودن اجراي تكاليف و وظايف مقرر در قانون مديريت خدمات كشوري و نيز ساماندهي كميته هاي تخصصي مرتبط با مسائل مديريتي و اداري، كميته ساختار و فناوري هاي مديريتي در دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني استان قم تشكيل و ابلاغ اعضاي آن از سوي رئيس محترم دانشگاه جناب آقاي دكتر ايراني خواه صادر شد. اين كميته به منظور اجراي برنامه هاي اول (مهندسي نقش و ساختار دولت)،‌سوم (خدمات عمومي در فضاي رقابتي) و پنجم (فناوري هاي مديريتي) نقشه راه اصلاح نظام اداري و ساير قوانين و مقررات و موضوعات مرتبط با آن تشكيل شده است.

در اين كميته جناب آقاي دكتر اكرمي معاون محترم توسعه مديريت و منابع دانشگاه به عنوان نايب رئيس، جناب آقاي ابوالقاسم سيار مدير محترم نوسازي و تحول اداري به عنوان دبير كميته و آقايان دكتر محمدرضا مظفري، دكتر مجتبي بافراني، هادي حميدي پارسا، منصوري، احمدي، صباغيان و سلطانپور به عنوان عضو حضور دارند.

• گروه خبری : اخبار معاونت توسعه,اخبار تحول