• 1395/02/09 - 08:51

دوره آموزشی غلبه بر دیابت با تحرک و تغذیه سالم در هفته سلامت برگزار شد.

با توجه به شعار هفته سلامت سال 1395 با عنوان غلبه بر دیابت، دوره آموزشی با همین موضوع، به همت واحد آموزش و توانمندسازی کارکنان در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قم برگزار شد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

با توجه به شعار هفته سلامت سال 1395 با موضوع غلبه بر دیابت، دوره آموزشی " غلبه بر دیابت با تحرک و تغذیه سالم " به صورت دوره عمومی ویژه کلیه کارکنان دانشگاه علوم پزشکی قم برنامه ریزی و اجرا گردید. در این دوره آموزشی که مورخ 5 و 7 اردیبهشت ماه با حضور 600 نفر از کارکنان برگزار گردید، جناب آقای دکتر حضوری عضو هیات علمی دانشگاه، مباحثی پیرامون عوامل خطر دیابت، راهکارهای پیشگیری از دیابت، اصول مدیریت و کنترل دیابت، روش بشقاب در برنامه غذایی و ... بیان نمودند.

.

شایان ذکر است این دوره در تاریخ 13/02/1395 نیز با حضور 300 نفر از کارکنان برگزار خواهد شد.

• گروه خبری : اخبار معاونت توسعه,اخبار تحول