• 1399/04/08 - 11:13

جلسه ی نحوه ی مدیریت پسماند بیمارستانی در دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد

با حضور دکتر فرزین نیا معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم، جلسه نحوه ی مدیریت پسماند بیمارستان برگزار شد

جلسه ی   نحوه ی   مدیریت پسماند بیمارستانی در استان قم  ، با حضور دکتر فرزین نیا معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ، سرپرست مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی، مدیران مراکز درمانی تابعه ، نماینده مرکز بهداشت و  کارشناسان بهداشت محیط مراکز بهداشتی و درمانی درسالن امام علی ( ع )  دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد

مدیران و کارشناسان بهداشت محیط مراکز ضمن ارائه گزارش از روند  مدیریت پسماندها ، پیشنهاداتی به شرح ذیل ارائه نمودند .

<![if !supportLists]>1-      <![endif]>امکان سنجی خرید دستگاه های خطرساز دوم برای مراکز .

<![if !supportLists]>2-      <![endif]>نظارت بیشتر بر فعالیت شرکت پسماند طرف قرارداد، از لحاظ رعایت مسائل زیست محیطی و دفع بهداشتی پسماندها .

<![if !supportLists]>3-      <![endif]>رایزنی با شرکت های ذی صلاح برای عقد قرارداد متمرکز دفع بهداشتی پسماندهای دارویی – شیمیایی.

<![if !supportLists]>4-      <![endif]>تاکید بر حمل جداگانه  پسماندهای تفکیک شده توسط شهرداری .

<![if !supportLists]>5-      <![endif]>آموزش کارکنان .