• 1400/03/10 - 05:53

جلسه کارگروه کاهش تصدی گری دانشگاه برگزار شد

با حضور دکتر فرزین نیا معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم ، کارگروه کاهش تصدی گری این دانشگاه برگزار شد

با حضور دکتر فرزین نیا معاون توسعه دانشگاه، کارگروه کاهش تصدی گری دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این جلسه که با حضور نمایندگان معاونت ها و مدیریت های دانشگاه، در سالن شهید مطهری ستاد برگزار شد.

در این جلسه در خصوص تشکیل کمیته تخصصی جهت تهیه طرح توجیهی برای واگذاری های جدید و تمدید واگذاری های صورت گرفته و همچنین بررسی چند طرح درخواست واگذاری واحدهای زیر مجموعه دانشگاه به بخش خصوصی بحث و تبادل نظر انجام گرفت.

دکتر فرزین نیا در این جلسه با تاکید بر لزوم واگذاری هر چه بیشتر امور به مردم(بخش خصوصی) گفت: ضمن تسریع در اجرای این واگذاری ها بایستی رعایت قوانین و مقررات موجود در این زمینه نیز مورد نظر باشد و در تمامی مراحل واگذاری مورد توجه قرار گیرد.

گفتنی است کارگروه کاهش تصدی گری دانشگاه علوم پزشکی قم با حضور نمایندگانی از معاونت های مختلف دانشگاه علوم پزشکی قم جهت بررسی و تسهیل در واگذاری خدمات واحد های زیر مجموعه این دانشگاه تشکیل می شود.

• گروه خبری : اخبار معاونت توسعه,اسلاید شو