• 1396/12/26 - 08:30

تقدیر از مقام آوران ورزشی دانشگاه علوم پزشکی قم

آیین تجلیل از مقام آوران ورزشی دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد.

در مراسمی با حضور ورزشکاران و معاونان دانشگاه علوم پزشکی قم، از مقام آوران ورزشی دانشگاه علوم پزشکی قم تجلیل شد.
 در این مراسم از 195 مقام آور دانشگاه علوم پزشکی قم در رقابت های بین المللی، آسیایی، کشوری، منطقه ای و استانی تقدیر شد.
دکتر اکرمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم در این مراسم گفت: توجه به موضوع ورزش امر مهم و ضروری است که دانشگاه برای این موضوع مهم که در گسترش روحیه نشاط همکاران موثر است، تلاش می کند.
وی عنوان داشت: برنامه ریزی مدونی در امر ورزش برای سال آینده خواهیم داشت تا بتوانیم در توسعه رشته های ورزشی و همچنین کسب عناوین بیشتر تلاش کنیم.
دکتر اکرمی افزود: سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی قم در چهار رشته توانست مقام کشوری کسب کند و در عرصه ورزش همگانی نیز علاوه بر همکاران، خانواده های آنها نیز از خدمات ورزشی بهره می برند.
در پایان این مراسم از مدال آوران رشته های تیراندازی، شنا، دارت، کاراته، پینگ پنگ، فوتسال، طناب کشی، والیبال، فوتبال دستی و... که در مسابقات بین المللی، کشوری، استانی و داخلی حائز رتبه شدند با اهدا لوح و هدایایی تجلیل شد.

• گروه خبری : اخبار معاونت توسعه,اخبار امور عمومی