• 1396/07/26 - 08:42

تفاهم نامه همكاري بين استانداري قم و دانشگاه علوم پزشكي قم امضاء شد.

تفاهم نامه همكاري بين استانداري و دانشگاه علوم پزشكي قم در راستاي تدوين برنامه جامع سلامت استان قم به امضاء استاندار قم رسيد.

تهيه نيم رخ سلامت استان بر مبناي اطلاعات و شاخص هاي آماري معتبر و رسمي درون و برون استاني مربوط به بيماري هاي شايع، عوامل خطر بيماري ها، سيماي مرگ و مير و مولفه هاي اجتماعي و محيطي موثر بر سلامت، تدوين بيانيه دورنماي سلامت استان در پايان برنامه ششم توسعه و طراحي اهداف راهبردي سلامت استان در سال 1400 در دو دسته تغييرات مورد انتظار محيطي و رفتاري از اهداف اين تفاهم نامه مي باشند.
تعيين چالش ها و مشكلات اصلي استان و طراحي مداخلات اولويت دار براي دستيابي به اهداف راهبردي سلامت در حوزه هاي اجتماعي و محيطي، ارائه خدمات سلامت پايه و تخصصي و ترويج سبك زندگي سالم، همچنين تعيين نقش دستگاه هاي اجرايي عضو كارگروه هاي تخصصي ذيل شوراي برنامه ريزي و توسعه استان براي اجراي حداقل يكي از مداخلات مرتبط با حوزه سلامت و نيز انتخاب و تصويب مداخلات اولويت دار اصلي در شوراي برنامه ريزي و توسعه استان قم وتامين و تخصيص اعتبارات سالانه مورد نياز توسط دستگاه هاي اجرايي ذيربط جهت اجرا از ديگر اهداف اين تفاهم نامه است.
اين تفاهم نامه به امضاء سيد مهدي صادقي استاندار قم، ابوالفضل ايراني خواه رئيس دانشگاه علوم پزشكي قم و سيد حسن رضوي رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان قم رسيده است.