• 1390/10/10 - 09:34

تصویب طرح های پژوهشی معاونت توسعه مدیریت و منابع در هفتمین جلسه شورای HSR

در هفتمین جلسه شورای HSR که در تاریخ 8/10/90 در دفتر معاونت آموزش و تحقیقات و فناوری برگزار گردید، پس از سیاستگذاری های کلان در خصوص طرح های پژوهشی معاونت های مختلف دانشگاه، دو عنوان از طرح های پژوهشی معاونت توسعه مدیریت و منابع مطرح و مقرر گردید پس از اخذ نظرات داوران اجرایی گردد.

در هفتمین جلسه شورای HSR که در تاریخ 8/10/90 در دفتر معاونت آموزش و تحقیقات و فناوری برگزار گردید، پس از سیاستگذاری های کلان در خصوص طرح های پژوهشی معاونت های مختلف دانشگاه، دو عنوان از طرح های پژوهشی معاونت توسعه مدیریت و منابع مطرح و مقرر گردید پس از اخذ نظرات داوران اجرایی گردد.
بدینوسیله یه اطلاع پژوهشگران محترم می رساند که معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در نظر دارد در راستای استفاده از خبرگان و متخصصین و توان علمی کارشناسان حوزه معاونت توسعه، تعدادی از پژوهش های کاربردی را به منظور رفع مشکلات جاری و چالش های پیش روی معاونت اجرا نماید. به اطلاع علاقه مندان می رساند که لیست عناوین متعاقبا اعلام می گردد.