• 1393/02/16 - 08:37

تشکیل ستاد صیانت از حریم عمومی و حقوق شهروندی دانشگاه

با ابلاغ ریاست محترم دانشگاه اعضای ستاد صیانت از حریم عمومی و حقوق شهروندی دانشگاه تعیین و این ستاد شروع بکار کرد.

به دنبال ابلاغ دستورالعمل ستاد صیانت از حریم عمومی و حقوق شهروندی دانشگاههای علوم پزشکی کشور، ریاست محترم دانشگاه با صدور ابلاغیه ای اعضای این ستاد را که متشکل از تعدادی از معاونین و مسئولین واحدهای مرتبط می باشند تعیین نمود. همچنین اولین جلسه این ستاد به ریاست آقای دکتر ایرانی خواه رئیس محترم دانشگاه و حضور اعضای ستاد تشکیل و در آن مباحث مرتبط و چگونگی اقدامات بعدی ستاد مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

با توجه به جایگاه قانونی و سازمانی اعضای ستاد می توان امیدوار بود که در صورت جدیت در پیگیری اهداف تعیین شده و پیش بینی اقدامات مؤثر در این زمینه شاهد تحول قابل توجهی در حوزه های مرتبط باشیم.

• گروه خبری : اخبار حقوقی