• 1396/03/03 - 09:34

تجلیل از رابطین آموزش و توانمندسازی دانشگاه در سال 1395

در مراسمی، از اقدامات و زحمات رابطین آموزش و توانمندسازی دانشگاه با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع، قدردانی شد.

.

در مراسمی مورخ 1396/03/02 در سالن امام علی (ع) دانشگاه، از فعالیت ها و زحمات رابطین آموزش و توانمندسازی کارکنان در سال 1395، قدردانی شد. در این جلسه، معاون توسعه مدیریت و منابع با تاکید بر اهمیت و جایگاه منابع انسانی، آموزش را از اولویت های اصلی سازمان مطرح نمودند. دکتر اکرمی با اشاره به ورود حدود 1500 نفر پرسنل به دانشگاه در چند سال اخیر، بر لزوم تدوین برنامه مشخص و مدون برای آموزش این افراد تاکید نمودند.

آقای سیار مدیر توسعه سازمان و تحول اداری نیز ضمن عرض خیر مقدم، به اهمیت و فرایند آموزش و توانمندسازی در سازمان اشاره نمودند. همچنین خانم بشری مسئول آموزش و توانمندسازی گزارشی را در خصوص آمار دوره های آموزشی سال 1395، برنامه عملیاتی سال 1396 حوزه آموزش و چالش های پیش رو در سنجش اثربخشی دوره های آموزشی، ارائه نمودند.

در بخش دیگر مراسم نیز، رابطین آموزشی به طرح مسائل و چالش های پیش رو و پیشنهادهای خود در زمینه آموزش پرداختند. در پایان هم، با حضور آقای دکتر اکرمی، آقای سیار، آقای حیدری و آقای دکتر کریمی یزدی از زحمات رابطین آموزشی دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

.