• 1399/10/14 - 08:04
دکتر فرزین نیا معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم:

تاکنون حدود ۲۵ میلیارد تومان وسایل حفاظت فردی تهیه و در اختیار مدافعان سلامت قمی قرار گرفته است

نگاه معاونت توسعه دانشگاه در همه ادوار و همواره نگاه جامع برای رشد متوازن همه ارکان دانشگاه می باشد و در دوران مقابله با کرونا نیز با انجام کار گروهی تلاش شد ماموریت های محوله به نحو احسن به سرانجام برسد.

دکتر فرزین نیا معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی قم:

در این راستا تلاش شد که مراکز تابعه در انجام ماموریت های خود بخصوص در فعالیت مقابله با کرونا پشتیبانی مناسبی داشته باشند بطور مثال در مقوله وسایل حفاظت فردی تاکنون حدود ۲۵ میلیارد تومان هزینه شده و در اختیار مدافعان سلامت قرار گرفته است.

در کنار این اقدامات به منظور ایجاد فرصت استراحت و ایجاد انگیزه همکاران خط مقدم مقابله با این بیماری  کاهش ساعت کاری بیست درصدی در واحدهای مواجه مستقیم و ده درصدی برای بقیه همکاران در نظر گرفته شد.

همچنین دستورالعمل مرخصی های تشویقی نیز مصوب گردید تا همکاران با توان بیشتری درخدمت مردم شریف قم توانمند باشند.