• 1393/11/16 - 11:04

برگزاری کارگاه آموزشی آسانسورهای الکتریکی

کارگاه آموزشی آسانسورهای الکتریکی با حضور کارکنان تاسیسات مراکز و کارشناسان دفتر فنی دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد.

مدیر امور عمومی دانشگاه اعلام پزشکی قم هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را آشنایی کارکنان تاسیسات مراکز و کارشناسان دفتر فنی این دانشگاه به صورت تئوری و عملی با آسانسورهای الکتریکی اعلام کرد و گفت: در این کارگاه آموزشی دو روزه مباحث مرتبط با آسانسورهای الکتریکی با حضور یکی از اساتید فنی برای شرکت کنندگان تشریح شد.
آقای محمد احمدی افزود: تاریخچه آسانسورهای الکتریکی، قطعات تشکیل دهنده، نحوه نصب، شناسایی عیوب و رفع نقص فنی و استانداردهای جهانی آسانسورهای الکتریکی از جمله موارد مطرح شده در این جلسه بود.
وی ادامه داد: کارگاه آموزشی آسانسورهای الکتریکی در دونوبت با موضوعات یکسان برگزار شد تا افراد بتوانند با هماهنگی مسئولین مراکز در یکی از دو نوبت حاضر شوند.
کارگاه آموزشی آسانسورهای الکتریکی با مجوز آموزشی و جهت کارکنان تاسیسات مراکز و کارشناسان دفتر فنی در دو نوبت به صورت 8 ساعت تئوری و 4 ساعت عملی در سالن شهید احدی ستاد دانشگاه برگزار شد.
در پایان این دوره برای شرکت کنندگان گواهینامه آموزشی صادر خواهد شد.
در این کارگاه آموزشی به سوالات فنی شرکت کنندگان در خصوص آسانسورهای الکتریکی پاسخ داده شد.
  • گروه خبری : اخبار امور عمومی