• 1394/02/13 - 12:03
با حضور رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری

برگزاری پنجمین سری جلسات مبادله تفاهم نامه در دفتر بودجه

در ادامه برگزاری جلسات مبادله تفاهم نامه، برنامه های عملیاتی و توسعه ای نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و اداره روابط عمومی بررسی گردید.

در ادامه برگزاری سری جلسات مبادله تفاهم نامه، روز یکشنبه 13/02/1394 حجت الاسلام طاهری رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به همراه معاون اجرایی خود در دفتر بودجه حضور یافته و پیرامون اهمیت فعالیتهای این نهاد به جهت عهده دار بودن تمام امور و شئون دینی در دانشگاه صحبت نمودند.

در ادامه آقای حمیدی پارسا مدیر بودجه نیز ضمن تائید صحبتهای ایشان و تاکید بر منابع اعتباری محدود، خواستار اجرای برنامه های فرهنگی نهاد در قالب اعتبار تصویب شده در تفاهم نامه شدند.

در ادامه، جلسه مبادله تفاهم نامه با حضور نماینده روابط عمومی دانشگاه تشکیل و درخصوص برنامه های این حوزه بحث و تصمیم گیری شد.

• گروه خبری : اخبار معاونت توسعه,اخبار بودجه
  • کد خبر : 19370