• 1398/08/13 - 10:25

برگزاری نشست سیاست گذاری تعرفه‌های بیماران بین الملل

«نشست سیاست گذاری تعرفه‌های بیماران بین الملل» تشکیل و مصوبات این جلسه در 9 بند تدوین و جهت اجرا به واحدهای مربوطه ابلاغ شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع،در راستای ورود فعال و پویای کشور به عرصه گردشگری سلامت و بهره مندی نظام سلامت از افزایش درآمد حاصل از رونق ورود گردشگران سلامت و همچنین اهمیت ارائه خدمات مطلوب و باکیفیت به بیماران خارجی، «نشست سیاست گذاری تعرفه‌های بیماران بین الملل» در دفتر معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی قم با دکتر فرزین نیا معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر فروغی رییس بیمارستان شهید بهشتی و کارشناسان مربوطه از معاونت درمان و توسعه تشکیل شد.
مصوبات این جلسه در 9 بند تدوین و جهت اجرا به واحدهای مربوطه ابلاغ گردید. در این جسله همچنین مصوب شد حمایت از برنامه IPd  می بایست جزء اولویت های کلیه مرکز درمانی و دانشگاه علوم پزشکی قرار گیرد.