• 1396/08/21 - 11:39

برگزاری نخستین گل گشت خانوادگی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی در دهکده سلامت صبا

بمناسبت هفته تربیت بدنی گل گشت خانوادگی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی در دهکده سلامت صبا برگزار شد.

مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به برگزاری گل گشت خانوادگی کارکنان این دانشگاه که بمناسبت هفته تربیت بدنی در دهکده سلامت صبا در منطقه گردشگری دستجرد برگزار شد گفت: در این اردوی یکروزه  بیش از سیصد نفر از کارکنان و خانواده آنها  شرکت کردند.
احمدی افزود: استفاده از امکانات رفاهی و تفریحی دهکده سلامت صبا و شرکت در برنامه های فرهنگی و ورزشی از جمله برنامه های در نظر گرفته شده برای کارکنان و خانواده های آنها بود.
وی ادامه داد: بمنظور ترویج فرهنگ غذای سالم در وعده صبحانه و میان وعده از شرکت کنندگان با آش و میوه سیب پذیرایی شد.
مدیر امور پشتیبانی و رفاهی همچنین با اشاره به استقبال کارکنان و خانواده های آنها از نخستین برنامه گل گشت خانوادگی کارکنان دانشگاه افزود: در صورت تامین اعتبار و ترویج فرهنگ ورزش همگانی، این برنامه در ایام مختلف سال پیش بینی و برگزار شود.

• گروه خبری : اخبار معاونت توسعه,اخبار امور عمومی