• 1393/10/11 - 10:52

برگزاری نخستین جلسه مسوولان خدمات مراکز مختلف دانشگاه علوم پزشکی قم

در نخستین جلسه مسوولان خدمات مراکز مختلف دانشگاه علوم پزشکی قم راهکارهای ارتقاء سطح خدمات و تقویت هماهنگی های بین بخشی مورد بحث و برسی قرار گرفت.

در این جلسه که با حضور مدیریت امور عمومی، رئیس اداره خدمات عمومی، کارشناسان اداره خدمات دانشگاه، مدیر امور خدمات حرفه ای مرکز شهید بهشتی و مسوولان خدمات مراکز ایزدی، نکوئی، حضرت فاطمه معصومه (س)، حضرت الزهراء (س)  و مرکز بهداشت در سالن شهید احدی دانشگاه برگزار شد راهکارهای ارتقاء سطح خدمات و تقویت هماهنگی های بین بخشی مورد بحث و برسی قرار گرفت.
آقای محمد احمدی مدیر امور عمومی دانشگاه در ابتدای این جلسه در خصوص تلاشهای انجام گرفته در ماههای قبل جهت بهبود وضعیت تمامی نیروهای خدمات از قبیل پرداخت کارانه، پیگیری و بازنشسته شدن تعدادی از نیروهای خدمات مراکز با توجه به سن بالا، نحوه واگذاری ها و فرآیند جذب نیروهای خدماتی توضیحاتی را بیان کرد.
افزایش همکاری مسوولان خدمات با کارشناسان اداره خدمات دانشگاه در انجام پایش و ارزیابی های دوره ای، بررسی لباس فرم نیروهای خدمات با هدف رفع نواقص، پیگیری وضعیت جسمی و شغلی کارکنان خدمات با سابقه بیمه بیش از 10سال و برگزاری جلسات دوره ای از جمله مصوبات این جلسه بود.
همچنین در این جلسه حاضرین در خصوص راهکارهای ارتقاء سطح خدمات و هماهنگی هر چه بیشتر مطالبی را بیان کردند.

• گروه خبری : اخبار امور عمومی