• 1397/04/07 - 12:49

برگزاری مسابقات والیبال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی قم/پردیس دانشگاهی قهرمان شد

مسابقات والیبال کارکنان دانشگاه علوم پزشکی قم جام رمضان روز گذشته به پایان رسید که در پایان، تیم پردیس دانشگاهی قهرمان مسابقات شد.

معصومه آقازیارتی رئیس هیئت والیبال دانشگاه علوم پزشکی قم در خصوص برگزاری این دوره از مسابقات گفت: در این دوره از مسابقات 8 تیم حضور داشتند که در دو گروه با یکدیگر به رقابت پرداختند.
وی بیان داشت: تیم های معاونت بهداشتی، پردیس دانشگاهی، مرکز روانپزشکی، مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی، بیمارستان کامکار، بیمارستان ایزدی، بیمارستان شهدا و بیمارستان شهید بهشتی به عنوان هشت تیم این دوره از مسابقات بودند که در مجموع 16 بازی به صورت حذفی و دوره ای انجام شد.
رئیس هیئت والیبال دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در پایان این دوره از مسابقات تیم پردیس دانشگاهی قهرمان مسابقات شد و تیم معاونت بهداشتی و مرکز روانپزشکی به عنوان تیم های دوم و سوم انتخاب شدند.
آقازیارتی ابراز داشت: همچنین در این مسابقات بیمارستان ایزدی به عنوان تیم اخلاق معرفی که از برترین ها تجلیل شد.