• 1402/11/02 - 09:41
برگزاری دوره آموزشی تربیت ارزیاب با اهتمام مدیریت توسعه و تحول اداری، برای اولین بار در دانشگاه علوم پزشکی قم

مدیریت توسعه و تحول اداری، از برگزاری اولین دوره توانمندسازی نیروهای ارزیاب دانشگاه علوم پزشکی قم به منظور آموزش نیروهای تخصصی جهت ارزیابی داوطلبین آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد.

جناب آقای ایرانی مهر  افزودند، این کارگاه آموزشی به منظور توانمندسازی تیم های ارزیابی نیروهای جدید الاستخدام در آزمون سال 1402 وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کشور، در قالب کارگاه آموزشی دو روزه تربیت ارزیابان در تاریخ های 3 و 4 بهمن ماه ۱۴۰۲ با حضور اساتید برتر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی همدان آقایان دکتر قرائی، دکتر شاهرخی و دکتر عبدی برگزارمی گردد.
در این کارگاه دو روزه، آموزش‌های لازم در خصوص نحوه ارزیابی شایستگی نیروهای جدیدالاستخدام ارائه می گردد.
  • گروه خبری : اخبار معاونت توسعه,اخبار امور عمومی