• 1395/04/19 - 13:47

برگزاری جلسه پایش برنامه عملیاتی سال 1395 معاونت توسعه مدیریت و منابع

با توجه به شروع پایش برنامه عملیاتی سال 1395، اولین جلسه پایش برنامه عملیاتی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه روز سه شنبه مورخ 15/04/1395 در دفتر معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه تشکیل شد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

اولین جلسه پایش برنامه عملیاتی معاونت توسعه مدیریت و منابع روز سه شنبه مورخ 15/04/1395 از ساعت 8 لغایت 10 صبح و با حضور معاون و مدیران حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع در دفتر معاونت برگزار گردید.

در این جلسه جناب آقای دکتر اکرمی معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه بر اهمیت برنامه و لزوم پایش آن طبق برنامه زمانبندی اعلام شده از وزارت بهداشت تأکید کردند. سپس جناب آقای سیار مدیر محترم نوسازی و تحول اداری گزارشی از فرایند پایش برنامه عملیاتی معاونت توسعه مدیریت و منابع و همچنین سامانه ارزیابی عملکرد کارکنان ارائه دادند.

• گروه خبری : اخبار معاونت توسعه,اخبار تحول