• 1395/12/19 - 11:52

برگزاری جلسه هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی قم با حضور جناب آقای مهندس عابدی نژاد و مسئولین پایش برنامه عملیاتی دانشگاه

جلسه هیأت رئیسه دانشگاه روز دوشنبه مورخ 1395/12/16 با حضور جناب آقای مهندس عابدی نژاد معاون محترم دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مسئولین پایش برنامه عملیاتی دانشگاه تشکیل شد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA

جلسه هیأت رئیسه دانشگاه با حضور جناب آقای مهندس عابدی نژاد معاون محترم دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مسئولین پایش برنامه عملیاتی دانشگاه تشکیل شد. در این جلسه جناب آقای دکتر ایرانی خواه رئیس محترم دانشگاه در خصوص ضرورت تدوین برنامه عملیاتی و اهتمام دانشگاه به انجام آن صحبت نمودند، سپس جناب آقای سیار مدیر محترم پایش برنامه عملیاتی دانشگاه گزارشی از روند اجرای برنامه عملیاتی سال 95 دانشگاه ارائه کردند. در این جلسه جناب آقای مهندس عابدی نژاد گزارش پایش 9 ماهه برنامه عملیاتی دانشگاه را ارائه و در خصوص روند تدوین برنامه عملیاتی سال 1396 و اجرای آن توضیحاتی بیان نمودند.

پس از جلسه هیأت رئیسه دانشگاه، مسئولین پایش برنامه عملیاتی در نشستی دوستانه با جناب آقای مهندس عابدی نژاد در خصوص مسائل و مشکلات موجود در روند اجرای برنامه عملیاتی سال 1395 و پيشنهادات در خصوص برنامه عملياتي سال 1396 به بحث و تبادل نظر پرداختند.

• گروه خبری : اخبار معاونت توسعه,اخبار تحول