• 1395/08/23 - 11:53

برگزاری جلسه شورای مدیران دانشگاه در مرکز آموزشی درمانی کامکار عرب نیا

در جلسه شورای مدیران دانشگاه میزان پیشرفت طرح های عمرانی، وضعیت اعتباری و خریدهای متمرکز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه که با حضور مدیران ستادی و مراکز آموزشی درمانی در مرکز آموزشی درمانی کامکار عرب نیا برگزار شد، دکتر اکرمی معاون توسعه و مدیریت گزارشی از وضعیت میزان پیشرفت طرح های عمرانی دانشگاه بیان کرد.
آقای احمدی مدیر امور عمومی دانشگاه هم با بیان گزارشی از اقدامات انجام گرفته در زمینه خریدهای متمرکز و وضعیت انبار مرکزی دانشگاه ب ضرورت تجمیع خدمات بیمه ای تاکید کرد.
آقای حمیدی پارسا مدیر مرکز برنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد دانشگاه گزارشی از وضعیت برآورد هزینه ها و تعهدات پرسنلی و غیر پرسنلی مطرح کرد.
مدیران مراکز آموزشی درمانی هم در این جلسه مورادی را در خصوص موضوعات مالی بیماران بی بضاعت و اتباع غیر ایرانی و کسورات سازمان های بیمه گر بیان کردند.
در این جلسه مقرر شد موضوع خرید متمرکز آسیب شناسی و روش اجرایی مربوط به آن ابلاغ شود.
همچنین در این جلسه بر ضرورت تکمیل فرم های ارزشیابی کارکنان مربوط به سال 1394 تاکید شد.