• 1394/08/23 - 09:33

بررسی نیازهای طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت

در جلسه مشترک معاونت های توسعه مدیریت و منابع و بهداشت دانشگاه راهکارهای اجرای هرچه بهتر طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت بررسی شد.

در این جلسه موضوعات مختلف حوزه های بهداشتی مرتبط با طرح تحول سلامت از قیبل اعتبارات و نیروی انسانی مورد نیاز، تسهیل در نحوه ارائه خدمات، فضاهای فیزیکی برای استقرار پایگاه های بهداشتی، گسترش شبکه ارتباطی بین واحدها و پیگیری معافیت عوارض اماکن بهداشتی بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.
دکتر اکرمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این جلسه با اشاره به افزایش حجم فعالیت ها و اقدامات معاونت بهداشتی با اجرای طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت در استان افزود: علیرغم کمبود نیروی انسانی و فضای فیزیکی برای استقرار پایگاه های بهداشتی اجرای این طرح در قم روند خوبی دارد.