• 1393/11/26 - 13:34
جلسه مدیران

بررسی طرحهای عمرانی و برون سپاری در جلسه مدیران توسعه

طرحهای عمرانی و سیاستهای برون سپاری با حضور مدیران ستادی و واحدهای تابعه توسعه دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.

800x600

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA MicrosoftInternetExplorer4

در جلسه مدیران توسعه ستادی و واحدهای تابعه که در روز شنبه مورخ 18/11/1393 در محل دفتر معاونت توسعه برگزا شد طرحهای عمرانی و سیاستهای برون سپاری مورد بررسی قرار گرفت.

در ابتدا آقای دکتر اکرمی معاون محترم توسعه در خصوص طرح تحول سلامت و وضعیت ویژه دانشگاه به خصوص طرحهای عمرانی توضیحاتی را بیان نموده و فرمودند: محوریت طرحهای عمرانی دانشگاه، بیمارستان فرقانی و پردیس دانشگاه و همچنین بیمارستان نیروگاه بوده و طرحهایی مانند اورژانس هوایی و مرکز بهداشتی شهرستان و مراکز بهداشتی درمانی روستایی در اولویت بوده که در سال 93 فعالیت اجرایی آن شروع شده و انشاءالله در سال 94 بخشی از آنها افتتاح خواهد شد.

سپس مدیران ستادی و مراکز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت ها، خواستار مساعدت جهت رفع مشکلات حوزه کاری خود شدند.

در ادامه جلسه سیاستهای ابلاغی دولت در خصوص برون سپاری فعالیتها و خدمات و همچنین ساماندهی وضعیت نیروی انسانی و طرح رابطین حقوقی و برخی موضوعات دیگر بررسی و تصمیماتی در این زمینه ها اتخاذ گردید.