• 1391/10/02 - 09:58

بازدید معاون و مدیران توسعه از واحدهای تابعه

معاون محترم توسعه دانشگاه به همراه هیأتی از مدیران معاونت از واحدهای تابعه دانشگاه بازدید کردند.

جناب آقای دکتر اکبری معاون محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به همراه تیمی از مدیران معاونت، اعم از مالی، بودجه، منابع انسانی و تجهیزات پزشکی و ...، ضمن حضور در مراکز تابعه و بازدید از بخش های مختلف، برنامه ها و مشکلات آنها را با حضور مسئولین و کارکنان مربوطه مورد بررسی قرار دادند.

از جمله مهمترین مشکلاتی که به صوت کلی در همه مراکز بازدیدی مطرح شده است می توان به کمبود نیروی انسانی، کمبود اعتبارات، کمبود نقدینگی در راستای نقدی شدن خریدها، کمبود تجهیزات پزشکی در بخش ها، نبود اعتبار لازم جهت خرید، پایین بودن کیفیت اقلام تجهیزاتی و محدودیت خرید اقلام وارداتی اشاره نمود.

از جمله اهداف این بازدیدها، بررسی حضوری مشکلات و اتخاذ تصمیمات لازم جهت حل آنها در کمترین زمان ممکن و پیگیری تصمیمات اتخاذ شده می باشد.

زمان و مراکز بازدید شده تاکنون به شرح ذیل می باشند.

6/8/91 بازدید از بیمارستان نکویی – هدایتی

7/8/91 بازدید از بیمارستان کامکار

9/8/91 بازدید از بیمارستان شهید دکتر بهشتی

17/8/91 بازدید از بیمارستان ایزدی