• 1396/06/27 - 09:48

ارائه خدمات رایگان دندانپزشکی به مردم روستای مشک آباد

مدیر امور پشتیبانی و رفاهی و دانشگاه علوم پزشکی قم از استقرار کلینیک سیار دندانپزشکی در روستای مشک آباد خبر داد.

محمد احمدی با اشاره به خرید دو دستگاه خودروی کلینیک سیار دندانپزشکی با امکانات و تجهیزات کامل از سوی این دانشگاه با هدف اراائه خدمات دندانپزشکی به مناطق روستایی دور افتاده و محروم استان و اقشار کم درآمد گفت: تیم دندانپزشکی این دانشگاه از تاریخ 21 شهریور در روستای مشک آباد از توابع بخش مرکزی قم به مدت چهار روز مستقر شدند.
وی افزود: در این مدت به   بیش از 200  نفر خدمات دندانپزشکی شامل ویزیت، کشیدن، جرمگیری، ترمیم، فلوراید تراپی و توزیع مسواک و خمیر و نخ دندان به صورت رایگان ارائه شد.
مدیر امور پشتیبانی و رفاهی و دانشگاه علوم پزشکی ادامه داد: یونیت دندانپزشکی، اتوکلاو، رادیوگرافی، ساکشن و سایر تجهیزات دندانپزشکی از جمله امکانات این کلینیک سیار است.
احمدی افزود: طبق برنامه ریزی انجام شده کلینیک سیار دندانپزشکی این دانشگاه در فواصل زمانی مختلف در روستاهای قمرود و روستای قلعه چم قم حضور می بایند.

• گروه خبری : اخبار معاونت توسعه,اخبار امور عمومی